Bild över Östersken
Brasa allrum

Hyr Stora Huset

Huset, som tidigare var ett fruktlager, är tilltaget och har en bra planlösning för samkväm eller små verksamheter för 12 - 18 personer. Kök, sovplatser, matplats och utrymmen är perfekt dimensionerade för att slappna av, socialisera och dra sig tillbaka i en skön rytm. Många grupper har lämnat mycket positiv feedback kring just detta, men också blivit hänförda av utsikten och läget, och kunnat njuta av närhet till natur, stränder och det härliga liv som Österlen erbjuder.Huset har 6 sovrum och en tilltagen sällskapsyta med matplats, öppen spis, soffgrupper, och i anslutning, ett rymligt kök och terrasser i två riktningar. Här erbjuds aktiviteter som pingis, badtunna, och för barnen kan det ordnas en provtur i traktorn. Skicka en förfrågan, eller läs mer här.
Se gärna kalendern nedan för att hitta luckan du behöver.

bröllop bröllop

Bröllop och Tillställningar

Hittills har tillställningar skett mest utan kringtjänster, vilket betyder att kunden hyr gården till ett paketpris och ansvarar själv för inrättande av sin verksamhet eller tillställning. Det har firats små bröllop, hållts kurser och retreats av olika karaktär och inriktning. Till exempel har Pink Programming tre år i rad hållt kurser i IT, varvat med aktiviteter som yoga och gruppdynamik.

Det finns många utlåtande från gäster som vittnar om det positiva i Östersken för ditt event. Eposta eller ring för utlåtanden som passar er verksamhet. Intresse för specifika datum visas enklast genom ett epost till info@ostersken.se. Ange gärna datum, tillställning och antal personer så kontaktar jag er med en offert inom en dag.hage med johannesört hage med traktor

Hage

En del äppelträd har tagits ned med syftet att framöver dels skapa en slåtteräng med större biologisk mångfald, men också för att öppna upp för större marknader och event. Vänligen kontakta mig för mer information och en platsanalys av ert behov.